Is Nederland verknocht aan GAS?

Van duurzaam denken naar duurzaam doen!

Wist u dat infrarood nano verwarming een positief effect heeft op mens en dier.

De Overheid wil in 2050 nihil CO2 uitstoot van de Nederlandse huishoudens en het verbruik van gas drastisch verlagen met een omslag naar duurzaam opgewekte elektriciteit.
Woning coöperaties willen hun huizen verduurzamen naar energie label B in 2020. De concrete aanpak in deze sectoren is nog niet duidelijk !

Wat wel duidelijk is, is dat Nederlanders verknocht zijn aan gas. Voor wat de belangrijke omslag en daaraan gekoppelde gasreductie betreft staan de nieuwe ontwikkelingen in de woningbouwsector nog in de kinderschoenen.

Echter…… een duurzame toekomst begint vandaag!

De producten van de Energiekste verlagen het CO2 verbruik en verminderen uw dagelijkse energieverbruik direct met als extra plus groot financieel voordeel.

Duurzaam verwarmen: Nano Infrarood biedt veel voordeel en een verantwoord behaaglijk zongevoel.

Met de Energiekste verwarmt u duurzaam, goedkoop, aangenaam en efficiënt.Onze Nano infrarood verwarmingspanelen zijn de zuinigste in de markt.

Naast de financiële en milieusparende voordelen, bieden de nano panelen ook veel andere voordelen. Zo verhoogt u uw energielabel ermee, heeft u geen onderhoudskosten en relatief lage aanschafkosten. De panelen zijn eenvoudig te installeren door aansluiting op uw elektriciteitsnet en u heeft er geen krachtstroom voor nodig. Verder biedt het gezondheidsvoordelen voor bijvoorbeeld mensen met astma, reuma of allergieën doordat er weinig luchtcirculatie plaatsvindt. Hierdoor is er ook geen transport van stof, huismijt en/of bacteriën. U zult verbaasd zijn over de ruimtebesparing en de gevarieerde toepassingsmogelijkheden. In principe zijn de Nano Infrarood verwarmingspanelen overal te gebruiken of het nu in uw woning, badkamer, garage, hobbyruimte, veranda, kantoor, kantine, caravan of winkel is. De panelen van de Energiekste zijn ontworpen, gefabriceerd, en gemonteerd in Nederland.

Wilt u ook duurzaam aansluiten?

Voor meer productinformatie over de nano infrarood warmtepanelen kunt u hier klikken. Graag maken wij een vrijblijvende berekening van uw woning, kantoor of verblijf. Neem daarvoor gerust telefonisch contact 06-49905722 op of stuur een mailtje via het contactformulier op deze site.

Beoordeling van onze klanten

profile-pic

Warm TV kijken

Geen koude benen meer en nu hoef ik het hele huis niet te verwarmen.

Tilly de Ruiter
profile-pic

Lekker warm

lekker lang op het terras zitten, zonder dat de elektrometer op hol slaat.

Peter Henssen
profile-pic

Prima gehulpen

Ik ben zeer goed geholpen en ben meer dan tevreden met mijn aanschaf. De aanbouw is nu verwarmt, laat de winter maar komen.

JP Brons